Luovat matkat

Luovat matkat


Järjestän laulunkirjoittajille tarkoitettuja matkoja. Olen järjestänyt matkoja Berliiniin (2016), Islantiin (2017), Madridiin (2017) ja Tallinnaan (2018). Kuvagalleriassa pääset ihailemaan matkojen tunnelmia. Matkoilla käytämme näiltä sivuilta löytyviä harjoituksia vahvistamaan ulkoisen ja sisäisen maailman dialogia. Tarkoitus on avata herkkyystiloja, joissa voimme avautua sekä sisältäpäin että ulkoapäin nouseville teemoille ja saattaa nämä teemat kommunikoimaan keskenään. Luovaa matkaa voisi kutsua seikkailuksi, jossa sisäinen ja ulkoinen maailma yhdistyvät ja luovuutta tukeva näkökulma elämään vahvistuu. Tarkoituksena on, että tämä näkökulma ja matkalla käytetyt työkalut siirtyvät matkan jälkeen luovaan työhösi ja voit ammentaa kokemuksestasi vielä pitkään matkan jälkeenkin.

Tulossa olevat matkat löydät valikosta. 

We travel because distance and difference are the secret tonic of creativity. When we get home, the home is still the same. But something in our minds has changed, and that changes everything. - Jonah Lehrer

"Kirjoittaminen on matka itsessään, ja matka on tarina. Luovan kirjoittamisen kurssi Berliiniin kesällä 2016 oli minulle voimakas kokemus. Sain huomata, kuinka vieras maaperä yhdessä loistavien kirjoitusharjoitusten kanssa ravisteli totuttuja havainnointitapojani ja auttoi minua avaamaan solmukohtia ilmaisussani. Samalla kirjoittaminen syvensi itse matkan merkityksellisyyttä ja ujutti kohdekaupungin syvälle seikkailijansa sydämeen. Matkalla syntyneet oivallukset ja inspiraation riemu kantoivat kauas. Suosittelen Marian järjestämiä luovia matkoja kovasti kaikille lyyrikoille ja lauluntekijöille, sekä erityisesti niille, jotka kokevat olevansa jumissa luovuutensa kanssa."

Hilla Väyrynen, teatterisäveltäjä/lauluntekijä