Valmennus

Kolmen kerran henkilökohtainen valmennus 

Kolmen kerran henkilökohtaisessa valmennuksessa tehdään näiltä sivuilta löytyvä Laulunkirjoittamisen luova ohjelma ohjatusti. Saat ohjausta jokaiseen vaiheeseen ja palautetta teksteistäsi. Ensimmäisellä kerralla kartoitamme tavoitteesi ja harjoittelemme yhdessä luovan kirjoittamisen harjoituksia. Toisella kerralla analysoimme yhdessä esikuviesi pohjalta suuntaa, johon kirjoittajana haluat edistyä. Saat myös ohjeita Haaste -tehtävän tekemiseen ja luovan prosessin ylläpitoon. Viimeisellä kerralla saat palautetta kirjoittamistasi kappaleista. Yksi ohjauskerta kestää 90min. 

Kolmen kerran henkilökohtaisen valmennuksen hinta on: 275€ 

Sisältää 30min aloituskeskustelun.  

Kuuden kerran henkilökohtainen valmennus 

Kuuden kerran henkilökohtaisen valmennuksen sisältö on sama kuin kolmen kerran, mutta perehdymme jokaiseen vaiheeseen hieman pidemmän ajan.  Ensimmäisellä kerralla kartoitamme tavoitteitasi ja aloitamme luovan kirjoittamisen vaiheen. Kolmella ensimmäisellä kerralla tutustumme aina yhteen laulunkirjoittamista tukevaan harjoitukseen yhdessä. Neljännellä kerralla analysoimme esikuviasi ja suuntaasi erityisesti kirjoittamisen näkökulmasta. Muita aiheita voivat olla esim. taiteellinen minäkuva. Kaksi viimeistä kertaa käymme läpi Haaste -tehtävässä kirjoittamiasi tekstejä, joista saat palautetta. Yksi ohjauskerta kestää 90min. 

Kuuden kerran henkilökohtaisen valmennuksen hinta on: 490€ 

Sisältää 30min aloituskeskustelun.  

Palautetta teksteistä 

Palautetunnilla saat palautetta teksteistäsi. Pyrin antamaan palautetta mahdollisimman monipuolisesti niin, että se palvelee sinun päämääriäsi. Jos olet esimerkiksi tehnyt sivuilta löytyvän Laulunkirjoittamisen luovan ohjelman, voit varata palautetunnin, jossa voimme käydä Haaste -tehtävän kappaleita läpi yhdessä. 

Palautetunnin hinta on: 85€ / 90 min.  

Ryhmäkurssit 

Järjestän kursseja mahdollisuuksien ja kysynnän mukaan. Kerro siis ihmeessä kiinnostuksestasi kysymällä tulevista kursseista sähköpostilla: maria.santavuori@gmail.com. Voit myös itse koota ystävistäsi kiinnostuneen ryhmän, jota voin tulla ohjaamaan. Alla kuvatut kurssit on hinnoiteltu kolmelle-kuudelle hengelle. Mikäli haluat tilata valmennuksen isommalle ryhmälle, yritykselle tai oppilaitokselle, ota minuun yhteyttä ja pyydä tarjous. 

Kolmen kerran kurssi 

Myös ryhmäkurssit perustuvat Laulunkirjoittamisen luovaan ohjelmaan. Ryhmän jäsenet saavat palautetta myös toisiltaan ja oppivat miten luovan kirjoittamisen harjoituksia voi tehdä ryhmässä niin, että kirjoittaminen tukee jokaisen yksilöllistä kehitystä. Ensimmäisellä tunnilla keskitymme luovan kirjoittamisen harjoituksiin, toisella tunnilla analysoimme yhdessä kurssilaisten suuntaa esikuvatekstien pohjalta ja viimeisellä kerralla kurssilaiset saavat palautetta Haaste -tehtävän lyriikoista. Yksi kerta kestää osallistujamäärästä riippuen 2 - 3,5h. 

Kolmen kerran ryhmäkurssin hinta on: 185e/ osallistuja.

Kuuden kerran kurssi 

Kuuden kerran kurssilla käytämme harjoituksiin ja prosessin vaiheisiin hieman enemmän aikaa. Tälläkin kurssilla osallistujat toteuttavat Laulunkirjoittamisen luovan ohjelman ohjatusti. Kurssin kolmella ensimmäisellä kerralla pääpaino on luovan kirjoittamisen harjoituksissa ja kaksi viimeistä kertaa käymme yhdessä läpi kurssilaisten Haaste -tehtävän tekstejä. Yksi kerta kestää osallistujamäärästä riippuen 2 - 3,5h. 

Kuuden kerran ryhmäkurssin hinta on: 350e/ osallistuja.